Motorola najavila Moto Z2 Force i 360 Camera Moto Mod | Ekonomist

Motorola najavila Moto Z2 Force i 360 Camera Moto Mod

Motorola Mobility, kompanija u vlasništvu Lenova, predstavila je u Njujorku svoj najnapredniji pametni telefon do sada – Moto Z2 Force, kao i novi Moto Mod koji korisnicima daje mogućnost da zabilježe doslovno sve što se dešava oko njih. Ovi uređaji postavljaju nove standarde kada su u pitanju inovacije na pametnim telefonima, i omogućuju korisnicima da se maksimalno posvete stvarima za kojima su strastveni, kao i da se povežu sa ostatkom svijeta na nov i drugačiji način.

Ovaj novitet iz kompanije Motorola uslijedio je nakon najave o novom Moto Z2 Play telefonu, kao i čitavim nizom novih dodataka, uključujući GamePad, JBL 2 SoundBoost, masku za bežično punjenje i TurboPower dodatke.

Moto Z2 Force: Zaštićen, elegantan i snažan Novi Moto Z2 Force pomjera granice izdržljivosti uz kombinaciju tankog, metalnog kućišta, ojačanog jedinstvenom Moto ShatterShield tehnologijom, i Quad HD AMOLED ekranom od 5,5 inča koji je otporan na udarce i lomljenje.

Baterija na novom Moto Z telefonu koja može da izdrži cijeli dan kao i TuboPower dodatak donijeće slobodu korisnicima koji su uvijek u pokretu. Uz snažan Qualcomm Snapdragon 835 procesor i najbrže moguće brzine za prenos podataka uz Gigabit LTE, ovaj uređaj će korisnicima obezbijediti vrhunske performanse. Novi Moto Z ima dvostruku kameru od 12MP, sa jednim monohromnim senzorom i jednim senzorom u boji, čime se obezbjeđuje dubina polja.

Budući da je Moto Z2 Force kompatibilan sa Moto Mods dodacima, korisnici imaju kontrolu nad svojim mobilnim iskustvom i mogu da koriste telefon da komuniciraju sa svijetom na potpuno drugi način, pa tako mogu da ga pretvore u 360 kameru, gejming konzolu, snažni zvučnik, video projektor, dodatnu bateriju ili nešto drugo.

360 Camera Moto Mod: Zabilježite sve

Korisnici jednostavno treba da povežu novi 360 Camera Moto Mod sa Moto Z telefonom i da ga pretvore u kameru koja ima mogućnost da snima pod uglom od 360 stepeni i zabilježi sve oko njih. Uz samo jedan klik, korisnici će moći da snimaju interaktivne 4K video snimke pod uglom od 360 stepeni, uz impresivan 3D audio zvuk. Takođe, uz ultra široke kadrove od 150 stepeni na fotografijama, korisnicima će dobiti potpuno drugu perspektivu.

Dostupnost

Novi premijum telefon, Moto Z2 Force, kao i 360 Camera Moto Mod, biće dostupni na tržištima širom Evrope, Bliskog Istoka i Afrike krajem ljeta.

Redakcija
Redakcija
Redakcija Ekonomista donosi ekonomske i poslovne vijesti iz Crne Gore i svijeta, doprinosi promovisanju dobrih poslovnih praksi i razvijanju preduzetničke svijesti.

Komentariši

Top