Montenegro biznis ran 25. aprila u Podgorici | Ekonomist

Montenegro biznis ran 25. aprila u Podgorici

Revijalno sportsko takmičenje i najveći tim bilding događaj u Crnoj Gori Montenegro biznis ran biće održan 25. aprila u Podgorici, saopštili su organizatori.

Navodi se da je to jedinstven korporativno-sportski dogadjaj, čiji zadatak je usmjeren na društvenu aktivnost zaposlenih, kao i bolju interpersonalnu komunikaciju kako zaposlenih unutar kompanije tako i među kompanijama.

– Multisport Akademija Majer i Biznis saport centar pozivaju na prvi Montenegro biznis ran, najveći tim bilding sportski događaj u Crnoj Gori, kao dio međunarodne Biznis ran Serije trka – piše u saopštenju.

Trka će biti održana kod vinskog podruma Šipčanik, na stazi dugoj 5.000 metara. Rok za prijavu ističe 15. aprila 2019. godine. Cijena startnog paketa iznosi 21 euro.

Pravo učešća imaju svi zaposleni u privatnom i javnom sektoru. Takmičari će se nadmetati pojedinačno, muškarci i žene i ekipno.

U ekipnom takmičenju računaju se najbolja tri vremena takmičara iz svake firme od čega najmanje jedno mora biti žena.

Redakcija
Redakcija
Redakcija Ekonomista donosi ekonomske i poslovne vijesti iz Crne Gore i svijeta, doprinosi promovisanju dobrih poslovnih praksi i razvijanju preduzetničke svijesti.

Komentariši

Top