Montenegro airlines: Želimo što više njemačkih turista | Ekonomist

Montenegro airlines: Želimo što više njemačkih turista

Nova avio linija Tivat – Hanover, koja je nedavno uvedena veoma je značajna za crnogorski turizam, budući da je Crna Gora odlučna da vrati njemačke turiste. Hanover je 5. destinacija u Njemačkoj prema kojoj lete avioni Montenegro erlajnza.

Njemačko tržište je jedno od najznačajnijih u svijetu, sa preko 60 miliona turista na godišnjem nivou.

– Možemo da kažemo da je crnogorska avio kompanija Montenegro erlajns u sklopu ljetnjeg reda letjenja, uvela novu avio liniju, i to ka predivnom Njemackom gradu Hanoveru. Saobražaže dva puta sedmično, i to iz Tivta, četvrtkom i nedjeljom, sve do 24. oktobra – saopštila je Milena Đergović iz MA.

Turisti ce od Hanovera do crnogorskog mora, direktim letom, putovati dva sata.

– Veoma smo srecni zbog otvaranja nove avio linije i nadamo se da cemo imati dosta putnika za Tivat, i Crnu Goru – saopštio je Claus Peer Zeise iz Uprave aerodroma “Hanover”.

Njemačko emitivno tržiste jedno je od najznačajnijih u svijetu, sa preko 65 miliona turista godišnje.

Bolja povezanost sa sjeverom najuticajnije države u Evropi, prilika je i da se građani Crne Gore upoznaju sa novim vrijednostima.

Redakcija
Redakcija
Redakcija Ekonomista donosi ekonomske i poslovne vijesti iz Crne Gore i svijeta, doprinosi promovisanju dobrih poslovnih praksi i razvijanju preduzetničke svijesti.

Komentariši

Top