Milioniti putnik na tivatskom aerodromu

Aerodrom Tivat je danas, prvi put u istoriji, dočekao milionitog putnika, saopštili su iz Javnog preduzeća Aerodromi Crne Gore, navodeći da očekuju da će ova godina biti još jedna u nizu rekordnih, i po obimu saobraćaja i po finansijskim pokazateljima.

Milionitog putnika, Eleonor Fenlon, koja je doputovala iz Londona, sačekao je na platformi izvršni direktor Aerodroma Crne Gore Danilo Orlandić, menadžment preduzeća, kao i direktorica Nacionalne turističke organizacije, Željka Radak Kukavičić.

U saopštenju se navodi da je jubilarnoj putnici uručen i nagradni vaučer za boravak u renoviranom hotelu „Aleksandar“ na budvanskoj rivijeri, koji može da iskoristi tokom iduće ljetnje sezone.

Aerodromi Crne Gore će, prema najavama, do kraja godine opslužiti preko dva miliona putnika, na oba crnogorska aerodroma.

Redakcija
Redakcija
Redakcija <a href="http://ekonomist.me">Ekonomista</a> donosi ekonomske i poslovne vijesti iz Crne Gore i svijeta, doprinosi promovisanju dobrih poslovnih praksi i razvijanju preduzetničke svijesti.

Komentariši

Top