Milion aktivnih igrača poslije par dana!

Iako je od zvaničnog izlaska drugog dijela “Destiny 2” prošlo samo šest dana, razvojni studio, Bungie, se na Twitter nalogu pohvalio zavidnom brojkom od 1.2 miliona igrača, koji su u jednom trenutku igrali ovu igru. Ono što ovaj podatak čini još zanimljivijim jeste to da se Destiny 2 trenutno prodaje samo za PlayStation 4 i Xbox One konzole, dok će verzija za računare doći za nešto više od mjesec dana.

Destiny 2 za PC izlazi 24. oktobra i biće to prva igra u serijalu koja će izaći za tržište računara, i donosi punu 4K podršku i preko 60 fps-a. Isto tako, ova igra je prva u istoriji koja će se naći na Battle.net platformi, a da nije napravljena od strane kompanije Blizzard.

Iako je kraj oktobra još uvijek daleko, i vjerovatno će broj igrača opasti, postoje velike šanse da nam se Bungie novim rekordom pohvali na društvenim mrežama, smatra Play! Zine.


 

Izvor: Mondo.rs

Redakcija
Redakcija
Redakcija <a href="http://ekonomist.me">Ekonomista</a> donosi ekonomske i poslovne vijesti iz Crne Gore i svijeta, doprinosi promovisanju dobrih poslovnih praksi i razvijanju preduzetničke svijesti.

Komentariši

Top