Microsoft Surface Pro: Pregled | Ekonomist

Microsoft Surface Pro: Pregled

Vremena su se promijenila u periodu od pet godina kada je Surface debitovao. U okviru Microsoft tablet linije, Surface Pro-u se pridružio moćni Surface Book i Surface Studio, kao i najkorišćeniji Surface laptop.

Microsoft iznosi da novi Surface Pro je potpuno redizajniran iznutra i spolja. Radi se o izuzetno tankom i laganom računaru koji je maskiran kao tablet i obavlja sve uz opcionu tastaturu koja je mjenjiva. Veoma je dobar za one koji vole da putuju, jer pruža svu moć koju mogu dobiti iz sličnog laptopa većih dimenzija.

Ako ništa drugo, novi Pro pokazuje da je Microsoft posvećen vrhunskom dizajnu i karakteristikama.

Kao i ranije, Surface Pro startuje sa cijenom od 799 dolara. Karakteristike ovog modela su Core M3 procesor, 4GB RAM memorije i 128GB interne memorije. Sem osnovne verzije, tu su i dvije jače verzije, po cijeni od 1299 dolara dobijate “medium to high”, ovaj model posjeduje procesor i5, 8 GB RAM memorije i 256Gb interne memorije. Za one koji žele maksimum, tu je i treći model po cijeni od 2699 dolara, ovaj model posjeduje procesor i7, 16GB RAM memorije, 1TB interne memorije i licencirani OS Windows 10 Pro.

Za potpuni doživljaj Surface Pro-a, moraćete da doplatite 99,99 dolara za novu Surface Pen, koju možete dobiti u boji koja odgovara boji vaše tastature.

Redakcija
Redakcija
Redakcija Ekonomista donosi ekonomske i poslovne vijesti iz Crne Gore i svijeta, doprinosi promovisanju dobrih poslovnih praksi i razvijanju preduzetničke svijesti.

Komentariši

Top