Microsoft organizuje "Tech 4 Good" dan u Podgorici za predstavnike civilnog sektora | Ekonomist

Microsoft organizuje “Tech 4 Good” dan u Podgorici za predstavnike civilnog sektora

Kompanija Microsoft u ponedjeljak, 26. decembra 2016, od 10h, u prostorijama Američkog ugla u Podgorici, druženje sa predstavnicima civilnog sektora, sa željom da ih upozna sa najnovijim programom donacija softverskih rješenja.

“Osnovna strategija „Tech 4 Good“ programa bazirana je na onome što Microsoft radi najbolje i gdje može da ponudi najviše – doniranje savremenih tehnologija neprofitnim i nevladinim organizacijama, kako bi one lakše, efikasnije i potpunije ostvarivale svoju ulogu u razvoju civilnog sektora, i postizale najbolje moguće rezultate u sferama u kojima čine dobrobit za zajednicu u kojoj su formirane”, saopšteno je u kompaniji.

Predstavnici Fondacije Dokukino i TechSoup Balkans, Microsoft partneri u „Tech 4 Good“ programu, kao i predstavnici kompanije Microsoft, govoriće o mogućnostima Microsoft Azure, cloud platforme koju odnedavno organizacije širom svijeta mogu da koriste besplatno, zajedno sa softverima Office 365, Dynamics 365, Enterprise Mobility, kao i Power BI.

“Ključ efikasnog i uspješnog obavljanja posla, a posebno onog koji se odnosi na različite aspekte održivog razvoja zajednica, leži u brzoj, pouzdanoj, sigurnoj i efikasnoj obradi relevantnih podataka i uspješnoj komunikaciji. U tom kontekstu Azure cloud platforma nudi mnogobrojne prednosti koje se ogledaju u većoj mobilnosti i produktivnosti, pri čemu podaci i rad ostaju zaštićeni i sa pouzdanom kontrolom pristupa.

Sve zainteresovane neprofitne i nevladine organizacije mogu se pridružiti događaju i saznati na koji način mogu doći do besplatnog Microsoft softvera koji će im pomoći u radu.

Ana Nives Radovic
Ana Nives Radovic
The very first Montenegrin fintech author, financial analyst and author of "Dividing by Zero" scientific project.

Komentariši

Top