Microsoft najavio inovativni Coco Framework za blockchain tehnologije | Ekonomist

Microsoft najavio inovativni Coco Framework za blockchain tehnologije

Microsoft je juče najavio Coco Framework, jedinstvenu inovaciju koja za cilj ima da unaprijedi usvajanje blockchain tehnologija u poslovanju. Trenutni protokol ovih tehnologija zahtijeva komplikovan razvoj aplikacija i konfiguracije infrastruktura kako bi se ispunile operativne i sigurnosne potrebe preduzeća. Coco Framework značajno pojednostavljuje te procese i nakon integrisanja sa blockchain protokolima odgovara na ključne potrebe u komercijalnoj upotrebi, poput velike brzine prenosa, distribuiranje upravljanja i povjerljivosti podataka.

  • Blockchain je transformativna tehnologija koja pruža mogućnost značajnog umanjenja zastoja u poslovanju, naročito u povezanim poslovnim aktivnostima različitih organizacija.
  • Microsoft je posvećen uvođenju blockchain tehnologija u preduzeća. Bliska saradnja sa korisnicima, partnerima i blockchain zajednicom ima za cilj da nastavi da usavršava spremnost ovih tehnologija za široku primjenu u poslovanju.
  • Coco Framework je osnova za upotrebu blockchain tehnologija u preduzećima, sa fokusom na ključne zahtjeve poslovanja.
  • Coco Framework omogućava otprilike 100 puta veće brzine transakcija od postojećih protokola blockchain tehnologija
  • Lako upravljanje povjerljivim podacima, bez žrtvovanja ostalih poslovnih performansi
  • Sveobuhvatni, prvi distributivni model u sektoru blockchain mreža, koji uspostavlja mrežni ustav i omogućava članovima da glasaju o svim uslovima koji regulišu konzorcijum i fizičku mrežu.
Redakcija
Redakcija
Redakcija Ekonomista donosi ekonomske i poslovne vijesti iz Crne Gore i svijeta, doprinosi promovisanju dobrih poslovnih praksi i razvijanju preduzetničke svijesti.

Komentariši

Top