Međedović: Ulaganje stranih investitora uslovljeno stepenom sigurnosti njihovog kapitala | Ekonomist

Međedović: Ulaganje stranih investitora uslovljeno stepenom sigurnosti njihovog kapitala

Predsjednik Bjelopoljske partije Mersudin Međedović kazao je da je ulaganje stranih investitora u Crnoj Gori uslovljeno  stepenom sigurnosti njihovog kapitala, i pozdravio odluku uručenja pozivnice za učlanjene u NATO savez, zahvalivši svima koji su doprinijeli tome.

„Bjelopoljska partija kao jedna od najmlađih partija u Crnoj Gori u svojim programskim opredjeljenjima evroatlanske integracije je definisala kao jedan od prioritetnih ciljeva koji nijesu usmjereni protiv bilo koje strane u Crnoj Gori jer oni pored ostalih benefita predstavljaju preduslov za bezbjedno ulaganje stranih investitora u našoj zemlji“, kazao je Međedović.

Prema njegovim riječima, nakon što Crna Gora u pravom smislu te riječi postane dio jednog bezbjedonosnog sistema kao što je NATO, konačno se stvaraju mogućnosti prema kojima će se partije između sebe svojom sposobnošću, idejama i prijateljstvima utrkivati koja će od njih svojoj zemlji da obezbijedi što veći broj investitora odnosno otvori što veći broj stalnih radnih mjesta .

Bjelopoljska partija, kaže on,  spremna je za jednu takvu utakmicu.

„Da li će to biti kroz samostalnu borbu ili kroz savez sa nekim političkim subjektom u ovom trenutku to je irelevantno u odnosu na to koliko smo posvećeni da se građanima u Crnoj Gori a posebno u Bijelom Polju stvore uslovi da što bolje, srećnije i zadovoljnije žive“, istakao je predsjednik Bjelopoljske partije Mersudin Međedović.

Izvor: CdM

Redakcija
Redakcija
Redakcija Ekonomista donosi ekonomske i poslovne vijesti iz Crne Gore i svijeta, doprinosi promovisanju dobrih poslovnih praksi i razvijanju preduzetničke svijesti.

Komentariši

Top