Marković i Ljajić: Prioritet unaprjeđenje infrastrukture | Ekonomist

Marković i Ljajić: Prioritet unaprjeđenje infrastrukture

Dobru ekonomsku saradnju Crne Gore i Srbije treba dodatno ojačati i stimulisati boljim infrastrukturnim povezivanjem dvije zemlje, ocijenjeno je na sastanku crnogorskog premijera Duška Markovića i potpredsjednika Vlade Srbije i ministra trgovine, turizma i telekomunikacija, Rasima Ljajića.

Oni su, govoreći o dobroj bilateralnoj saradnji, posebno u oblasti turizma, razgovarali i o mogućnostima zajedničkog djelovanja na tržištima trećih država.

“Zajednički je konstatovana važnost mira i stabilnosti u regionu za sveukupan napredak društva i stvaranja uslova za bolji i kvalitetniji život građana. U tom kontekstu, posebno je naglašena uloga Crne Gore kao faktora stabilnosti”, navodi se u saopštenju iz Vladinog Biroa za odnose sa javnošću.

Marković je zahvalio na gostoprimstvu Vladi Srbije prilikom prošlonedjeljne posjete crnogorske delegacije i ocijenio da je dat dodatan impuls dogovorima i realizaciji konkretnih projekata u različitim oblastima.

 

Izvor: Vlada CG

Redakcija
Redakcija
Redakcija Ekonomista donosi ekonomske i poslovne vijesti iz Crne Gore i svijeta, doprinosi promovisanju dobrih poslovnih praksi i razvijanju preduzetničke svijesti.

Komentariši

Top