Marketing restorana - Ekonomist

Marketing restorana

Bild studio nam donosi priču o sticanju konkurentske prednosti unutar najperspektivnije grane crnogorske privrede – turizma i ugostiteljstva

Živimo u doba digitalnih revolucija, te upravu tu, kako Bild predlaže, vlasnici manjih i srednjih preduzeća trebaju isticati svoje proizvode i usluge, pratiti inovacije, trendove i svjetske standarde. Njihovi savjeti se tiču upravo korišćenja digitalnih prednosti i alatki koje će vam pomoći u stvaranju ili jačanju brenda i popularnosti i sticanju većeg broja korisnika.

Početak online prisustva kreće od kreiranja website-a, koji omogućava da svi oni koji žele i tragaju za restoranom ili hotelom, nađu vas putem interneta prije konkurencije. Najbitnija stavka jeste da vaš website bude optimizovan, što znači da treba da se nađete na prvoj stranici pretraživača.

To je makar lako provjeriti – ukucajte u pretraživaču ključne riječi za vaš biznis, pr. ‘bar restoran budva’ i vidite da li ste izlistani na prvoj stranici.

Ako ne postojite na prvoj stranici, onda skoro kao da ne postojite uopšte, budući da 94 odsto osoba svoje pretraživanje završava upravo sa tom prvom, početnom stranicom ne kliknuvši na ostale.

O ovim i drugim savjetima o unapređenju vašeg marketinga posjetite blog post Marketing restorana.

Izvor Bild Studio

 

Redakcija
Redakcija
Redakcija Ekonomista donosi ekonomske i poslovne vijesti iz Crne Gore i svijeta, doprinosi promovisanju dobrih poslovnih praksi i razvijanju preduzetničke svijesti.

Komentariši

Top