Majkrosoft i Kasio objavili novi ugovor o licenciranju patenata | Ekonomist

Majkrosoft i Kasio objavili novi ugovor o licenciranju patenata

Majkrosoft (Microsoft Technology Licensing LLC) i Kasio (Casio Computer Co. Ltd.) su početkom nedjelje objavili novi ugovor o licenciranju patenata koji uključuju široku lepezu tehnologija za pametne satove.

Pametni satovi iz Kasia koji uključuju modele WSD-F10 i WSD-F20 obuhvataće modernizovanu posebnu povezivost. Pod ovim se podrazumijeva nadgledanje aktivnosti, mjerač visine, barometar i kompas.

Pametni satovi iz Kasija kombinovani sa Majkrosoftovom tehnologijom pomoći će kupcima širom svijeta da postignu više korišćenjem svojih nosivih gedžeta, rekao je Miki Minas, šef Microsoft Technology Licencinga LLC.

Ugovor s Kasijom pridružuje se preko 1.200 drugih koje je Majkrosoft potpisao nakon početka svog projekta za licenciranje intelektualnog vlasništva u 2003. Majkrosoft je, podsjetimo, prekinuo distribuciju i proizvodnju svog Banda 2 prošle godine.

Redakcija
Redakcija
Redakcija Ekonomista donosi ekonomske i poslovne vijesti iz Crne Gore i svijeta, doprinosi promovisanju dobrih poslovnih praksi i razvijanju preduzetničke svijesti.

Komentariši

Top