M.kabl udružio je poslovanje sa Telemachom | Ekonomist

M.kabl udružio je poslovanje sa Telemachom

Kablovski operater M kabl udružio je poslovanje sa kompanijom Telemach i postao član United grupe, regionalne telekomunikacione grupacije.

Iz M kabla je saopšteno da će ova promjena korisnicima uskoro donijeti još kvalitetnije usluge i omogućiti im još bolji izbor televizijskih kanala, kanale u HD rezoluciji, veće brzine interneta i novu uslugu savremene fiksne telefonije.

Telemach portfolio čine usluge digitalne i analogne kablovske televizije i širokopojasnog interneta, kao i usluga fiksne telefonije i uz satelitsku platformu Total TV predstavlja najznačajnijeg operatora na području Crne Gore.

U okviru United grupe su vodeći regionalni kablovski operatori, SBB u Srbiji, Telemach u Sloveniji, BiH i Crnoj Gori, zatim Total TV, NetTV Plus, televizijski kanali među kojima su Sport klub, NI, Grand i Ultra. United grupa preko svojih kompanija članica posluje na šest tržišta bivše Jugoslavije gdje ima više od dva miliona pretplatnika na kablovskoj i satelitskoj televiziji, širokopojasnom internetu, fiksnoj i mobilnoj telefoniji.

 

Izvor: Bankar.me

Redakcija
Redakcija
Redakcija Ekonomista donosi ekonomske i poslovne vijesti iz Crne Gore i svijeta, doprinosi promovisanju dobrih poslovnih praksi i razvijanju preduzetničke svijesti.

Komentariši

Top