Luštica traži 100 radnika

Dvodnevna prezentacija slobodnih radnih mjesta u tivatskoj kompaniji Luštica Development i hotelu Čedi Luštica Bay (The Chedi) za sve zainteresovane kandidate biće održana u petak i subotu, 22. i 23. februara u hotelu Čedi u Luštica Bay marina naselju.

Radi se o oko 100 slobodnih radnih mjesta u hotelu i 15 u kompaniji Luštica Development, koja razvija projekat izgradnje turističkog grada Luštica Bay.

– U pitanju su operativni i administrativni angažmani u oblasti turizma i ugostiteljstva, i u najvećem procentu sezonskog karaktera. Razgovori sa potencijalnim kandidatima će se održati od 13 do 17 časova u petak, odnosno od 10 časova do 14 sati u subotu. Aplikantima se savjetuje da ponesu više kopija rezimea, jer ih očekuju i personalni intervjui sa članovima timova hotela Čedi i kompanije Luštica Development. Biće organizovan i besplatan prevoz iz Tivta, Kotora i Budve za zainteresovane kandidate – navode iz kompanije.

Tokom dvodnevnog programa, svi zainteresovani će imati priliku da se upoznaju sa radom hotela i planovima za predstojeću sezonu, budućem radu kompanije, te da apliciraju na licu mjesta za preko stotinu sezonskih i godišnjih poslova koje hotel i kompanija nude.

Posjetiocima sajma biće predstavljene onlajn forme za prijavljivanje za radne pozicije, ali i omogućeno da u direktnom razgovoru predaju radne biografije i dokumenta za zapošljavanje. Svi posjetioci će imati priliku da obiđu najveći projekat u Crnoj Gori, Lušticu Bay.

Predstojeća prezentacija je drugo izdanje sajma zapošljavanja u Luštici Bay, budući da je kompanija prošle godine kroz četiri događaja tokom mjesec dana na primorju i u Podgorici predstavila slobodna radna mjesta.

Redakcija
Redakcija
Redakcija <a href="http://ekonomist.me">Ekonomista</a> donosi ekonomske i poslovne vijesti iz Crne Gore i svijeta, doprinosi promovisanju dobrih poslovnih praksi i razvijanju preduzetničke svijesti.

Komentariši

Top