Luštica Development i Čedi hotel potražuju veliki broj radnika | Ekonomist

Luštica Development i Čedi hotel potražuju veliki broj radnika

Tivatska kompanija Luštica Development i Čedi Luštica Bay hotel organizuju seminar o tehnikama intervjuisanja na engleskom jeziku. Cilj radionice je sticanje ili poboljšanje vještina predstavljanja tokom intervjua za posao, kako bi se zainteresovanim kandidatima omogućio što jednostavniji prolazak kroz proces aplikacije za slobodna radna mjesta.

– Kompanija i hotel potražuju ukupno oko 100 novih radnika, na administrativnim i operativnim poslovima. Nakon popunjavanja ovih radnih mjesta do kraja godine ukupan broj zaposlenih u Luštica Development će iznosti 100, a u hotelu Čedi 180 – saopšteno je iz ove kompanije.

U okviru „Dana zapošljavanja Luštica Bay“, predstavnici Luštice Development i Čedi hotela prezentovali su slobodna radna mjesta na sajmu „Dani karijere“ u šoping centru Delta city, u Podgorici.

– Sljedeća prezentacija je u srijedu, 4. aprila u 13 časova u prodajnim kancelarijama Luštice Bay u Tivtu. Prethodno su slobodna radna mjesta predstavljena na fakultetima za pomorstvo i turizam, te na Sajmu poslova „Summer Job 2018“. Posebna prezentacija i prijem radnih biografija organizovani su za stanovnike poluostrva Luštica, u Domu kulture u Radovićima – navodi se u saopštenju ove kompanije.

 

Komentariši

Top