Logitech predstavlja konferencijsku kameru "MeetUp" | Ekonomist

Logitech predstavlja konferencijsku kameru “MeetUp”

Logitech je predstavio novu konferencijsku kameru namijenjenu manjim konferencijskim dvoranama i sobama za sastanke. Logitech MeetUp opremljena je 4K optikom i širokougaonim objektivom, i čini svaku poziciju u prostoriji vidljivom. Integrisani zvuk osigurava odličan audio kvalitet.

Širokougaoni objektivi i jedinstveno ozvučenje

Logitech MeetUp donosi izvanredan kvalitet video zapisa za manje konferencijske dvorane. 4K senzor i Logitech objektiv omogućavaju veću jasnoću, kao i brzo preusmjeravanje, a omogućavaju i komunikaciju sa do osam osoba.

Integrisani zvuk optimizovan je za akustiku prostorije, pružajući izuzetan zvuk i u malim prostorima. Trosmjerni mikrofoni i prilagođeni zvučnik omogućavaju sjajan zvuk u skladu s izgledom. Uz dodatne mikrofone možete domet zvuka proširiti na do 4,2 metra.

Projektovana za sastanke

Serija Logitech konferencijskih kamera nudi visok kvalitet slike i zvuka za rad sa programom za video konferencije po izboru. Logitech ConferenceCams donose kristalno čist zvuk i oštar video zapis, tako da svaki prostor može postati idealno mjesto za sastanak, od manjih do srednjih i velikih konferencijskih prostorija. Uz ovaj proizvod, Logitech omogućava video sastanke koji gotovo da mogu zamijeniti lični kontakt.

Cijena i dostupnost

Očekuje se da će MeetUp konferencijska kamera biti dostupna u maloprodaji od sredine Jula 2017. po preporučenoj maloprodajnoj ceni od 1099 eura.

Redakcija
Redakcija
Redakcija Ekonomista donosi ekonomske i poslovne vijesti iz Crne Gore i svijeta, doprinosi promovisanju dobrih poslovnih praksi i razvijanju preduzetničke svijesti.

Komentariši

Top