Lenovo laptop koncept savitljiv kao Yoga prostirač! | Ekonomist

Lenovo laptop koncept savitljiv kao Yoga prostirač!

Proizvodjač računara Lenovo je predstavio laptop koncept čiji je središnji element fleksibilan ekran koji se kreće do tastature.

Postoji puno razloga za skeptičan stav. Strah od lomova pri malo jačem pritisku, presijavanje, slabiji kvalitet slike, ali to sve još nije potvrđeno, na kraju možda ispadne ekran kvalitetniji od običnog.

Lenovo očigledno računa na napredne materijale i nove tehnologije kako bi napravio ovakvu vrsta ekrana. Ovakve laptopove možemo očekivati u skorijoj budućnosti.

Lenovo je poznat po inovacijama i idejama koje drugim kompanijama ne bi nikada pale na um, ali isto tako, Lenovo je do sada imao mnogo inovacija koji nisu zaživjele ili za kojima jednostavno nije bilo interesovanja da bi bilo isplativo za proizvodnju.

Ono čemu se svi nadamo je da Lenovo ovaj put neće razočarati, i da ćemo uskoro moći da koristimo laptop sa savitljivim ekranom sa kvalitetnim bojama i visokom rezolucijom.

Redakcija
Redakcija
Redakcija Ekonomista donosi ekonomske i poslovne vijesti iz Crne Gore i svijeta, doprinosi promovisanju dobrih poslovnih praksi i razvijanju preduzetničke svijesti.

Komentariši

Top