Lazure luksuzni kompleks na proljeće | Ekonomist

Lazure luksuzni kompleks na proljeće

Luksuzni kompleks Lazure Marina & Hotel trebalo bi da bude otvoren na proljeće naredne godine, najavili su predstavnici kompanije Imperio Holdings na sastanku sa rukovodstvom Opštine Herceg Novi.

Predstavnici Opštine su se u četvrtak, tokom obilaska Meljina, sastali sa predstavnicima kompanije Imperio Holdings i izvođača radova na kompleksu Lazure Marina & Hotel.

„Zajedno su obišli gradilište, gdje se rukovodstvo lokalne uprave uvjerilo u dobru dinamiku i kvalitet radova koji se izvode na tom istorijskom lokalitetu“, saopšteno je iz Kabineta predsjednika Opštine.

Predsjednik Opštine, Stevan Katić, rekao je da taj projekat ima punu podršku te lokalne samouprave, kao investicija koja će promijeniti izgled Meljina.

Predstavnici Opštine posjetili gradilište

Predstavnici kompanije su Katića upoznali sa izvedenim i preostalim radovima na hotelu i marini, planiranim rokovima i kazali da će kompleks biti otvoren na proljeće naredne godine.

Rukovodstvo Opštine je u četvrtak počelo novu praksu obilaska mjesnih zajednica radi evidentiranja stanja na terenu i direktnog kontakta sa mještanima.

„Prve na spisku bile su mjesna zajednica Meljine i Zelenika, a u narednom periodu na red će doći i ostalih 19“, dodaje se u saopštenju.

Rukovodstvo Opštine je razgovaralo sa predstavnicima mjesnih zajednica Meljine i Zelenika, kao i mještanima tih naselja.

„Dogovoreno je da u najskorijem periodu krenu radovi na adaptaciji pješačkog tunela koji ih povezuje, a kroz koji je nekada prolazio voz. Na ovaj način Opština bi riješila problem brojnih pješaka, imajući u vidu da u tom dijelu ne postoji trotoar duž jadranske magistrale“, navodi se u saopštenju.

Pješačka staza trasom kojom je prolazio popularni voz Ćiro bila bi, kako su kazali, i nova atrakcija u tim mjestima.

Redakcija
Redakcija
Redakcija Ekonomista donosi ekonomske i poslovne vijesti iz Crne Gore i svijeta, doprinosi promovisanju dobrih poslovnih praksi i razvijanju preduzetničke svijesti.

Komentariši

Top