Kuće u regionu po vrlo niskim cijenama

Sve je više oglasa u kojima se nude kuće već od nekoliko hiljada eura. Takva situacija nije samo u Srbiji, već i u regionu.

Kuća za 10.000 eura? Zaista zvuči nevjerovatno, međutim šta biste rekli na kuću od 35 kvadrata s okućnicom i voćnjakom ukupne veličine 4.877 metara kvadratnih koja se prodaje za 5.200 eura?

U oglasima u Hrvatskoj sve je više kuća na prodaji, a za 10.000 eura možete i da birate.

Kuća na jedan sprat, koja se nalazi u okolini Virovitice i prodaje se za okruglih 10.000 eura. Kuća je izgrađena 2000. godine, stambena površina iznosi 125 metara kvadratnih, a djelimično je nameštena. U oglasu, osim nekoliko fotografija, nema previše informacija o nekretnini pa je za više informacija potrebno pozvati vlasnika, čiji su podaci navedeni u oglasu, piše “Index.hr” a prenosi “B92”.

U Lugu Subotičkom nalazi se prizemna kuća od 80 kvadrata koja dolazi sa okućnicom od čak 6.000 kvadratnih metara. Sve to košta samo 9.500 eura. Kuća je izgrađena sedamdesetih godina, a prije nekoliko godina je obnovljena. U dvorištu se nalaze štale i nadstrešnice koje su vrlo pogodne za poljoprivredne delatnosti.

Ako imate 7.000 eura, možete pazariti ružičastu kućicu od 35 m2 koja se nalazi u naselju Doljani, nadomak centra grada Daruvara. Mala je, ali funkcionalna i dolazi sa svim potrebnim sadržajima za normalan život. Kuća je odmah useljiva, ima priključke vode i struje.


 

Izvor: Index.hr

Redakcija
Redakcija
Redakcija <a href="http://ekonomist.me">Ekonomista</a> donosi ekonomske i poslovne vijesti iz Crne Gore i svijeta, doprinosi promovisanju dobrih poslovnih praksi i razvijanju preduzetničke svijesti.

Komentariši

Top