Kotor: U novu godinu uz rok muziku | Ekonomist

Kotor: U novu godinu uz rok muziku

Opština Kotor i Turistička organizacija (TO) tog grada za Novu godinu organizuju dvodnevni rok spektakl sa nekim od najzvučnijih imena domaće i regionalne muzičke scene. Nastupiće ukupno 10 izvođača, a Opština je za tu namjenu obezbijedila 80.000 eura.

„Nastupiće Partibrejekersi, Električni orgazam, Letu štuke, Obojeni program, Let tri, Disciplina kičme, uz nekoliko bendova prije i poslije njih. Za sam doček je planirano pet izvođača i druge večeri takođe pet. Uključen je i popodnevni program. Dakle pravi mali Vudstok u Kotoru jer je ovo prvi put da se jedan takav događaj u Crnoj Gori realizuje u zimskom periodu”, kazala je direktorka TO Kotor Ana Radović, za Radio Kotor.

Ona je precizirala da je budžet Opštine za ovu namjenu niži od izdatka za koncerte nekih izvođača i da ukupno iznosi 80.000 eura, uključujući honorare i sve prateće elemente.

„Imamo nešto čime se možemo pohvaliti u odnosu na ostale gradove. Nije riječ o samo jednoj zvijezdi. Ovdje imamo ponudu i generacijski i kada je riječ o stilovima”, kazala je Radović.

Ona je najavila i uključivanje ukupne domaće scene u program „Od Božića do Božića”, dodavši da su i ugostitelji pokazali interesovanje za saradnju i da je nađen model da svi budu zadovoljni.

Redakcija
Redakcija
Redakcija Ekonomista donosi ekonomske i poslovne vijesti iz Crne Gore i svijeta, doprinosi promovisanju dobrih poslovnih praksi i razvijanju preduzetničke svijesti.

Komentariši

Top