Kotor: Otvoren hotel Porto In | Ekonomist

Kotor: Otvoren hotel Porto In

Hotel Porto In kompanije Razvršje iz Podgorice otvoren je sinoć u Kotoru.
dr-stjepcevic-otvara-hotel
Porto In je hotel sa četiri zvjezdice, raspolaže sa 17 smještajnih jedinica, opremljenih u skladu sa visokim standardima. Restoran otvorenog tipa u hotelu nudiće specijalitete mediteranske, nacionalne i internacionalne kuhinje, uz najfinija vina.
 direktorica-hotela-zorica-kovacevic

 

Direktorica hotela Zorica Kovačević kazala je na otvaranju da su se u kompaniji potrudili da i ovaj hotel bude, ne samo u skladu sa visokim standardima izgradnje objekata, već posebno u skladu sa savremenim hotelskim vrijednostima, prenosi Skala radio.

 

“Grad Kotor, srce Boke Kotorske sa izuzetnim istorijskim trajanjem, hotelom Porto In dobija dodatni zamajac razvoja lokalne turističke privrede”, navela je ona, istakavši da će se zajedno truditi da ovaj hotel svojom ponudom, kvalitetom usluga i visokim standardima ispuni najveće zahtjeve i očekivanja.

 

Prema riječima gradonačelnika Kotora Aleksandra Stjepčevića, za Kotor kao turističku destinaciju svaki novi hotelski objekat je od izuzetnog značaja, napominjući da hotel, pored visokog kvaliteta Kotoru donosi i 18 radnih mjesta.

 

Izvor: cdm.me

Redakcija
Redakcija
Redakcija Ekonomista donosi ekonomske i poslovne vijesti iz Crne Gore i svijeta, doprinosi promovisanju dobrih poslovnih praksi i razvijanju preduzetničke svijesti.

Komentariši

Top