Konstituisan Odbor direktora kompanije "Plantaže 13. jul" | Ekonomist

Konstituisan Odbor direktora kompanije “Plantaže 13. jul”

Na danas održanoj sjednici konstituisan je Odbor direktora kompanije “Plantaže 13. jul”. Veselin Vukotić izabran je za predsjednika odbora direktora te kompanije.

– Na osnovu člana 45. i 46. Statuta i Odluke Skupštine akcionara od 29.juna danas je održana Konstitutivna sjednica Odbora direktora kompanije. Odbor direktora Kompanije čine prof. dr Veselin Vukotić – rektor na Univerzitetu Donja Gorica; prof. dr Božo Mihailović – redovni profesor na Ekonomskom fakultetu u Podgorici; Dušan Perović – Direktor PIO Fonda Crne Gore; mr Đorđije Rajković – dugogodišnji izvršni direktor kompanije u penziji; Anica Hajduković – tehnolog, direktor marketinga Plantaža u penziji; Sead Šahman – predstavnik Zavoda za zapošljavanje i Radule Raonić kao Izvršni direktor Societe Generale Banke – navodi se u saopštenju.

Iz kompanije dodaju i da je sjednica imala samo jednu tačku dnevnog reda, a to je bilo konstituisanje Odbora direktora, sa izborom Predsjednika Odbora i zamjenika Predsjednika, te da he pored Vukotića za predsjednika, za zamjenika predsjednika izabran Dušan Perović.

Redakcija
Redakcija
Redakcija Ekonomista donosi ekonomske i poslovne vijesti iz Crne Gore i svijeta, doprinosi promovisanju dobrih poslovnih praksi i razvijanju preduzetničke svijesti.

Komentariši

Top