Konkurs za najbolju fotografiju i video zapis “Najbolje to možemo zajedno”

NAGRADE su:

I mjesto za najbolju fotografiju i video zapis: Izložba radova + studijska posjeta Briselu;

II mjesto: Izložba radova + po 200 eur.

III mjesto: Izložba radova + po 100 eur.

 

PRAVILA KONKURSA

  • Takmičenje je otvoreno za studente osnovnih, specijalističkih i magistarskih studija svih univerziteta i fakulteta iz Crne Gore, pri čemu jedan student ne može poslati više od pet fotografija i/ili video zapisa.
  • Fotografije i video zapisi moraju biti originalni i neobjavljivani radovi, za šta garantuju sami autori.
  • Tehničke specifikacije fotografije: minimalna rezolucija 5MP (2592×1944 px); maksimalna veličina fajla 500KB (u originalu ne smiju biti manje od formata 20x30cm u 300dpi radi budućeg štampanja i izlaganja); format za slanje na konkurs JPEG (.JPG).
  • Tehničke specifikacije video zapisa: format originala: HDTV, 1920×1080 px (min 1440×720 px); audio 48KHz, stereo 16bit ili 24 bit, maksimalna veličina fajla 2GB; trajanje do 60 sekundi; format za slanje na konkurs MPEG4 (.MP4). Video radove uploadovati na: www.sendspace.com (do 300MB) ili www.wetransfer.com (do 2GB).
  • Studenti koji žele da učestvuju na konkursu, fotografije i video zapise treba da proslijede do  petka, 28. avgusta 2015. godine  u podne,  na e-mail: konkurs2015@yahoo.com , sa naznakom „NAjbolje TO možemo zajedno“ i navedu sledeće podatke: ime i prezime, naziv institucije u kojoj studiraju, broj telefona i naziv fotografije/video zapisa.

Organizatori zadržavaju pravo da poslate fotografije i video zapise koriste u svrhe promocije.

Redakcija
Redakcija
Redakcija <a href="http://ekonomist.me">Ekonomista</a> donosi ekonomske i poslovne vijesti iz Crne Gore i svijeta, doprinosi promovisanju dobrih poslovnih praksi i razvijanju preduzetničke svijesti.

Komentariši

Top