Konkurs za 100 radnih mjesta u Air Serbia | Ekonomist

Konkurs za 100 radnih mjesta u Air Serbia

Air Serbia biće domaćin dana zapošljavanja u dva najveća grada u Srbiji u okviru konkursa “Novi osmesi Air Serbia”, a zainteresovani će u  Novom Sadu u subotu 28. novembra i u Beogradu u nedelju 6. decembra, moći da predaju svoje radne biografije, da se sastanu sa vodećim ljudima iz sektora za ljudske resurse Air Serbia i da postave pitanja u vezi sa ovom odgovornom profesijom.

Dane Kondić, generalni direktor kompanije, je tim povodom najavio konkurs za kabinsko osoblje.

“Cilj nam je da zaposlimo više od 100 novih članova kabinske posade, čime ćemo znatno doprinijeti kretanjima na tržištu rada u Srbiji, i očekujemo veoma veliki odziv tokom dana zapošljavanja”, rekao je Kondić.

Članovi kabinske posade Air Serbia prolaze kroz vrhunski program obuke u oblastima bezbjednosti i usluge na avionima tipa Erbas A319 i A320 u Akademiji za obuku u Abu Dabiju, prestonici UAE, gde su im obezbeđeni transport, uniforme i medicinsko osiguranje.

Na poslednjim danima zapošljavanja u Beogradu, koji su održani u septembru ove godine, avio-kompanija je primila 2.100 prijava za radna mesta u kabinskoj posadi.

Prije nego što dođu na dane zapošljavanja, potrebno je da se kandidati prijave putem interneta na sajtu http://www.airserbia.com/sr-RS/zaposlenje.

Kako se navodi u saopštenju, za ovaj posao potrebna je najmanje diploma srednje škole,  odlično poznavanje engleskog jezika (prednost će se davati onima koji dobro govore još neki strani jezik), razvijene lične i komunikacione vještine, odlična lična prezentacija, stil i imidž, pozitivan stav sa prirodnom sposobnošću za pružanje odlične usluge i fleksibilnost i motivacija za rad uz zahtjevan radni raspored.

Izvor: BIZLife

Redakcija
Redakcija
Redakcija Ekonomista donosi ekonomske i poslovne vijesti iz Crne Gore i svijeta, doprinosi promovisanju dobrih poslovnih praksi i razvijanju preduzetničke svijesti.

Komentariši

Top