Konferencija o primjeni digitalnih alata | Ekonomist

Konferencija o primjeni digitalnih alata

U hotelu Hilton, u ponedjeljak 27. novembra, održaće se još jedan “Digitalni dan”, konferencija o digitalizaciji savremenog poslovanja, s posebnim fokusom na primjeni digitalnih alata u marketingu i PR-u.

Svoja znanja i iskustva iz ovih oblasti učesnicima će prenijeti domaći i regionalni marketinški stručnjaci i specijalisti za digitalne komunikacije. Tako će se među govornicima naći Zoran Kesić, autor i voditelj emisije „24 minuta sa Zoranom Kesićem”, Slobodan Đinović, predavač na Harvardu i osnivač i izvršni direktor Orion telekoma, Vladimir Zarić iz beogradskog Publicis one, Maher Al-Osta, Radoje Cerović, Gabriela Glavočić, Danilo Kalezić,…

Oni će prisutnima govoriti o pretvaranju ideja u biznis, neophodnosti digitalizacije poslovanja, greškama koje kompanije prave u online nastupu, primjeni psihologije na internetu, kao i uopšteno o digitalu u Crnoj Gori.

Novitet ove godine je bonus radionica, koja će se održati nakon završetka zvaničnog dijela konferencije. Na istoj, svi zainteresovani učesnici moći će da prođu obuku o osmišljavanju i planiranju marketinške kampanje uz pomoć online resursa. Radionicu će voditi uspješna beogradska preduzetnica i direktorica agencije Symbiotica, Anđelka Ducić.

Prijave se vrše putem zvaničnog veb sajta konferencije www.digitalnidan.me, na kojem se nalaze i kompletan spisak govornika i agenda.

Organizatori Digitalnog dana su kompanija Amplitudo iz Podgorice i Biznis akademija Vijesti.

 

Komentariši

Top