Ko to špijunira vaš Instagram story?!

Popularna opcija Instagram Stories dobila je novu sigurnosnu opciju.

Ako neko pogleda vašu Instagram Stories objavu – to ćete vidjeti svakako, jer to nam je svima poznato odranije. Ipak, ako neko snimi ono što ste objavili ili napravi snimak ekrana vaše Instagram priče (screenshot), sad ćete znati i to!

Nova Instagram opcija javiće vam ko je napravio bilo kakav „dokaz“ o postojanju vaše javno objavljene Instagram priče. Informacije o tome pronaći ćete pomoću opcije koja je označena kao piktogram kruga sa zracima oko njega. Taj simbol vidjećete pored profilne slike i imena profila, koji je napravio video ili snimak ekrana koji sadrži vašu Instagram priču, u donjem dijelu interfejsa, u kojem inače imate mogućnost da vidite ko je pregledao vaše Instagram priče.

Ako vi volite da pravite slike ekrana koje sadrže Instagram priče korisnika koje pratite Instagram će vam to dozvoliti jednom anonimno, a onda će svaki sledeći put o tome obavijestiti vlasnika profila.

The Next Web portal podsjeća i na ranije uvedenu opciju, koja omogućava da saznate koliko ljudi vam je pogledalo profil na ovoj mreži.


 

Izvor: Mondo.rs

Komentariši

Top