"Karisma" kod Cungua | Ekonomist

“Karisma” kod Cungua

Na sastanku predstavnika kompanije Karisma, koja je nedavno zakupila dio Ulcinjske rivijere, i čelnika Opštine Ulcinj istaknuto je da će se u obrazovanje i osposobljavanje kadra Ulcinjske rivijere maksimalno ulagati u narednom periodu.

“Na sastanku je bilo riječi o partnerskom odnosu Ulcinja i Karisma grupe i otvorenošću koju Opština Ulcinj ima prema investitorima koji ulažu na njenoj teritoriji. Osim navedenog, na sastanku je bilo riječi o infrastrukturi i o drugim zajedničkim izazovima koji će se riješiti u narednom periodu”, saopštili su iz Opštine Ulcinj.

Kako su istakli, postavljen je cilj da se zajedničkim naporima animiraju svi zainteresovani kako bi se prijavili na kurseve i škole koje organizuje kompanija u cilju osposobljavanja kadrova za rad po najvećim svjetskim standardima.

Saopšteno je i da je na prezentaciji, koja je održana u velikoj sali opštine Ulcinj, poseban značaj stavljen na bitnost grupe TUI, koja je u ovom projektu strateški partner kompanije Karisma.

Iz Karisme su naglasili da će se maksimalno angažovati kako bi na vrijeme počeli i završili radove neophodne za pripremu objekata za narednu turističku sezonu.

Redakcija
Redakcija
Redakcija Ekonomista donosi ekonomske i poslovne vijesti iz Crne Gore i svijeta, doprinosi promovisanju dobrih poslovnih praksi i razvijanju preduzetničke svijesti.

Komentariši

Top