Javna rasprava o žičari Kotor – Lovćen – Cetinje | Ekonomist

Javna rasprava o žičari Kotor – Lovćen – Cetinje

Javna rasprava o Nacrtu Koncesionog akta i Ugovora za projekat „Izgradnje žičare Kotor – Lovćen – Cetinje“ biće održana u periodu od 12. marta do 27. marta 2015. godine.

Javna rasprava će se održati u organizaciji Ministarstva održivog razvoja i turizma i jedinica lokalne samouprave. U toku javne rasprave biće organizovana tri okrugla stola, koji će se održati u Kotoru, Cetinju i Ministarstvu održivog razvoja i turizma u Podgorici.

Okrugli sto i opšta javna rasprave održati će se u Kotoru, 17. marta 2015. godine, palata Bizanti u Starom gradu (sala Skupštine opštine) u 14 sati.

Pozivaju se građani, opštine, naučne i stručne institucije, zainteresovani organi i organizacije, civilni sektor i drugi, da učestvuju u javnoj raspravi. Primjedbe, prijedlozi i sugestije na Nacrt zakona dostavljaju se u pisanoj i elektronskoj formi na e-mail adresu Ministarstva održivog razvoja i turizma javna.rasprava@mrt.gov.me ili preko arhive Ministarstva.

Redakcija
Redakcija
Redakcija Ekonomista donosi ekonomske i poslovne vijesti iz Crne Gore i svijeta, doprinosi promovisanju dobrih poslovnih praksi i razvijanju preduzetničke svijesti.

Komentariši

Top