Javna rasprava o izmjenama Zakona o održavanju stambenih zgrada

Ministarstvo turizma i održivog razvoja najavilo je javnu raspravu o Nacrtu Zakona o izmjenama i dopunama Zakona o održavanju stambenih zgrada, koja će biti organizovana u periodu od 25. aprila do 3. juna 2018. godine.

Javna rasprava će se održati u organizaciji Ministarstva održivog razvoja i turizma i jedinica lokalne samouprave.

Javna rasprava trajaće 40 dana od dana objavljivanja javnog poziva sa Programom javne rasprave i tekstom Nacrta zakona na internet stranici Ministarstva održivog razvoja i turizma, portalu e-uprave i štampanim medijima.
Rasprava se organizuje dostavljanjem predloga, sugestija i komentara u pisanom i elektronskom obliku, te organizovanjem tri okrugla stola, koje će se organizovati u Bijelom Polju, Budvi i Podgorici.

Okrugli stolovi, po jedinicama lokalne samouprave će se održati u:
1) Bijelom Polju, za opštine Bijelo Polje, Berane, Kolašin, Mojkovac, Rožaje, Andrijevica, Plav, Petnjica, Pljevlja, Žabljak, Plužine, Gusinje i Šavnik u ponedjeljak 7. maja 2018. godine, od 12h do 14h, u sali Skupštine opštine Bijelo Polje, ul. Slobode bb;
2) Budvi, za opštine Budva, Bar, Tivat, Herceg Novi, Kotor i Ulcinj, u petak 11. maja 2018. godine, od 12h-14h, Akademiji znanja, Žrtava fašizma bb, Obilaznica;
3) Podgorici, za Glavni grad, prijestonicu Cetinji i opštine Nikšić i Danilovgrad, u petak 18. maja 2018. godine, od 11h do 13h, Ministarstvo održivog razvoja i turizma, IV Proleterske 19.

Ministarstvo poziva građane, opštine, naučne i stručne institucije, zainteresovane organe i organizacije, civilni sektor i druge da učestvuju u javnoj raspravi.

Primjedbe, prijedlozi i sugestije na Nacrt zakona dostavljaju se u pisanoj i elektronskoj formi na e-mail adresu Ministarstva održivog razvoja i turizma javna.rasprava@mrt.gov.me  ili preko arhive Ministarstva.

Redakcija
Redakcija
Redakcija <a href="http://ekonomist.me">Ekonomista</a> donosi ekonomske i poslovne vijesti iz Crne Gore i svijeta, doprinosi promovisanju dobrih poslovnih praksi i razvijanju preduzetničke svijesti.

Komentariši

Top