Iz Telenora trčali da podrže društveno odgovorne projekte | Ekonomist

Iz Telenora trčali da podrže društveno odgovorne projekte

Više od osamdeset zaposlenih u Telenoru, zajedno sa članovima svojih porodica, učestvovalo je danas u Trci zadovoljstva, održanoj u okviru 24. Podgoričkog maratona, saopšteno je iz te kompanije.

“Kompanija Telenor četvrti put učestvuje u trci, a ove godine prijavio se rekordan broj zaposlenih. Stazu dugu pet kilometara zaposleni su pretrčali kako bi pomogli društveno odgovorne projekte, pa će Telenor i Telenor Fondacija i ove godine donirati po pet eura za svaki pređeni kilometar. Prikupljena sredstva biće uložena u kupovinu računarske opreme koja će biti donirana dnevnim centrima za djecu sa smetnjama u razvoju”, kazali su iz Telenora.

Podsjećaju da je novac sakupljen učešćem u prošlogodišnjoj trci uložen u opremanje Resursnog centra za djecu i mlade “Podgorica”. Prethodnih godina, sredstva su poslužila za uređenje parka na Ćemovskom polju, koji je dobio novi mobilijar i raznovrsnije sadržaje.

“Učestvovanje u Trci zadovoljstva jedna je od društveno odgovornih aktivnosti koje Telenor sprovodi sa ciljem pružanja podrške zajednici u kojoj posluje”, naveli su iz kompanije.

Redakcija
Redakcija
Redakcija Ekonomista donosi ekonomske i poslovne vijesti iz Crne Gore i svijeta, doprinosi promovisanju dobrih poslovnih praksi i razvijanju preduzetničke svijesti.

Komentariši

Top