iPhone 8 stiže 12. septembra | Ekonomist

iPhone 8 stiže 12. septembra

Američki mediji saznaju kako je Apple zakazao datum za predstavljanje svog novog iPhone-a i ostalih noviteta za 12. septembar. Ova informacija potvrđuje dosadašnje spekulacije o datumu predstavljanja, koje bi u skladu sa tradicijom trebalo da bude održano početkom septembra. Osim što će biti predstavljen dugo očekivani iPhone 8, tog datuma bi trebali da vidimo i iPhone 7s, Apple Watch verzije 3 sa LTE povezivošću, te Apple TV sa podrškom za 4K video.

Zanimljivo, u istim medijima su se pojavile i spekulacije kako bi ovaj događaj mogao da bude prvi koji će se održati u novom Apple-ovom kampusu u Cupertinu, tačnije u konferencijskoj dvorani Steve Jobs Theater u sklopu novog “svemirskog” kompleksa Apple Park. Posljednji snimci zabilježeni dronovima pokazuju kako se užurbano radi, vrlo vjerovatno kako bi ono moglo da ugosti svoje prve posjetioce već za dvije nedelje. Ali, te informacije su sve samo ne potvrđene.

Nije isključeno da će novi iPhone i ostali proizvodi u utorak, 12. septembra, ipak biti predstavljeni kao i do sada u Bill Graham Civic Auditoriumu u San Franciscu. Kako Apple nema običaj da svoje konferencije i prezentacije najavljuje mnogo unaprijed, pozivnicu za ovaj događaj, ako će se on zaista odigrati navedenog datuma, ne očekujemo prije početka sljedeće nedjelje – tada bi sve trebalo da bude daleko jasnije.

Redakcija
Redakcija
Redakcija Ekonomista donosi ekonomske i poslovne vijesti iz Crne Gore i svijeta, doprinosi promovisanju dobrih poslovnih praksi i razvijanju preduzetničke svijesti.

Komentariši

Top