Intenzivirati saradnju Aerodroma Crne Gore i Nacionalne turističke organizacije

Izvršni direktor Aerodroma Crne Gore Danilo Orlandić sa svojim timom boravio je danas u radnoj posjeti Nacionalnoj turističkoj organizaciji Crne Gore, saopšteno je iz NTO.

Tom prilikom, direktorica NTO CG Željka Radak Kukavičić istakla je značaj Aerodroma Crne Gore u ostvarenom rastu turističkog prometa tokom ove turističke sezone i važnu ulogu koju ovo preduzeće ima u kreiranju turističke ponude, s obzirom na to da je dobra saobraćajna povezanost od ključnog značaja za Crnu Goru kao turističku destinaciju. U tom smislu, u susret sledećoj turističkoj sezoni razgovarano je o inteziviranju saradnje sa predstavnicima turističke privrede, kako bi sinergetskim djelovanjem ukupni rezultati bili unaprijeđeni.

Orlandić je potcrtao važnost saradnje Aerodroma Crne Gore i Nacionalne turističke organizacije Crne Gore i izrazio spremnost da pruži punu podršku budućim zajedničkim projektima. Sumirani su rezultati ovogodišnje turističke sezone i razmatrani modeli prevazilaženja uočenih problema.

Dogovoreno je da se intezivira saradnja predstavnika ACG i NTO CG kroz zajedničku promociju na emitivnim tržištima, navodi se u saopštenju.

Redakcija
Redakcija
Redakcija <a href="http://ekonomist.me">Ekonomista</a> donosi ekonomske i poslovne vijesti iz Crne Gore i svijeta, doprinosi promovisanju dobrih poslovnih praksi i razvijanju preduzetničke svijesti.

Komentariši

Top