Institut za preduzetništvo i ekonomski razvoj - Poziv za izradu idejnog rješenja proizvoda sa motivom zlatoveza | Ekonomist

Institut za preduzetništvo i ekonomski razvoj – Poziv za izradu idejnog rješenja proizvoda sa motivom zlatoveza

Pozivamo sve zainteresovane da ispolje svoju kreativnost i predlože idejno rješenje proizvoda sa motivom jedinstvenog crnogorskog zlatoveza, pomoću transponovanja ornamentike u zlatovezu sa okovratnika crnogorske ženske košulje.

Na osnovu odabranih idejnih rješenja, pristupiće se izradi prototipa u cilju kreiranja tri nova proizvoda, koja će Udruženje starih zanata i vještina NIT ponuditi tržištu.

Više informacija o pozivu i načinu prijavljivanja na http://bit.ly/2ZiEx8v

Poziv raspisuje Institut za preduzetništvo i ekonomski razvoj (IPER), u saradnji sa Udruženjem starih zanata i vještina NIT, u okviru projekta „Očuvanje i razvoj tradicionalnog crnogorskog zanata – zlatoveza“.

Projekat je podržan iz Regionalnog programa lokalne demokratije (ReLOaD), koji finansira Evropska unija, a sprovodi United Nations in Montenegro Montenegro. U Crnoj Gori, ReLOad program sprovodi se u partnerstvu sa Glavni grad Podgorica i opštinama Tivat, Kotor, Nikšić i Pljevlja

Komentariši

Top