Inovativna crnogorska mobilna aplikacija | Ekonomist

Inovativna crnogorska mobilna aplikacija

Summer aplikacija rješava probleme turista vezane za pronalazak najboljih plaža na našem primorju, nudeći rezervaciju i online plaćanje ležaljki na istim.

Summer je kreiran kako bi turistima olakšao boravak na crnogorskom primorju, pružajući različite digitalne servise. Za ovu sezonu, pokrenuta je prva verzija aplikacije, savremenog dizajna i dopadljivog korisničkog iskustva, koja omogućava rezervaciju i online plaćanje ležaljki na plažama. Cilj projekta je da se, kroz olakšanje procesa zakupa ležaljki i promociju plaža širom crnogorskog primorja, doprinese poboljšanju turističke ponude naše zemlje.

Cjelokupni Summer projekat, pored softverske komponente (web aplikacija, mobilna aplikacija za iOS i Android), podrazumijeva i hardversku komponentu u vidu pametnih bova i solarnih panela za punjenje mobilnih telefona na suncobranima, razvijenih u saradnji sa BIO-ICT Centre of Excellence i Elektrotehničkim fakultetom Univerziteta Crne Gore. Tri pametne bove će već u avgustu biti postavljene na različitim lokacijama na crnogorskom primorju, kroz saradnju i ugovor sa JP Morsko dobro. One će biti povezane sa aplikacijom, te će korisnicima u realnom vremenu biti dostupne informacije o temperaturi vode, vazduha i UV zračenju.‚

Sve zainteresovane plaže mogu se besplatno priključiti aplikaciji i na taj način postati dio ponude.

Prva verzija aplikacije sa dijelom funkcionalnosti (rezervacija i plaćanje ležaljki), može se besplatno preuzeti sa Play i App Store-a, dok će se novi servisi postepeno uvoditi do kraja ljeta.

https://www.youtube.com/watch?v=Uvi2byyWUGI&feature=youtu.be(embbed)

Summermožete preuzeti nahttps://play.google.com/store/apps/details?id=me.amplitudo.summerihttps://itunes.apple.com/hr/app/summer-me/id1263507801?mt=8, a za sve informacije posjetite www.summerapp.me ili www.facebook.com/summerapp .

Redakcija
Redakcija
Redakcija Ekonomista donosi ekonomske i poslovne vijesti iz Crne Gore i svijeta, doprinosi promovisanju dobrih poslovnih praksi i razvijanju preduzetničke svijesti.

Komentariši

Top