II krug takmičenja portala Ekonomist | Ekonomist

II krug takmičenja portala Ekonomist

Dragi čitaoci,

Nadamo se da ste upoznati sa našim oglasom za zapošljavanje.

Nakon 57 prijava iz Crne Gore i regiona, sveli smo spisak na njih 8. Drugi krug koncipiran je kao interaktivno takmičenje u kojem su 8 preostalih imali zadatak da napišu autorski tekst o nekoj od tema koje naš portal obrađuje.

Danas objavljujemo drugu polovinu grupe.

Autori:

Tekstovima možete pristupiti jednostavnim klikom na njihov naslov.

Protekle nedjelje mogli ste da čitate sledeće autore i njihove tekstove:

Tri kriterijuma će uticati na konačnu odluku: kvalitet teksta, engagement  (lajkovi, komentari, podjele na FB-u i tvitovi na TW-u) i broj pregleda/čitanost.

Ovim putem vas pozivamo da pročitate svaki od navedenih tekstova i podijelite one koji vam se najviše dopadaju. Takođe, čitajte za sedam dana i naredna četiri teksta i dajte svoj sud šta vam se najviše dopalo.  Autori će imati 7 dana (do sljedećeg utorka) da steknu što veći engagement i čitanost, dok će sud o kvalitetu dati naša redakcija. Isto će važiti i za narednu grupu.

Kao portal koji konstantno nastoji da inovira i drži pažnju čitaocima, iskreno se nadamo da vam se dopada naš model takmičenja. Ukoliko je zaista tako, pozivamo vas da podijelite ovaj matični tekst kojim ćete pružiti priliku kandidatima da se dokažu široj publici i skrenu dodatno pažnju na sebe.

 

Učite čitajuči Ekonomist! 🙂

Redakcija
Redakcija
Redakcija Ekonomista donosi ekonomske i poslovne vijesti iz Crne Gore i svijeta, doprinosi promovisanju dobrih poslovnih praksi i razvijanju preduzetničke svijesti.

Komentariši

Top