Huawei P20 i P20 Pro predstavljeni korisnicima Crnogorskog Telekoma

Crnogorski Telekom i kompanija Huawei su sinoć, prvi put u regionu, organizovali predstavljanje jednih od trenutno najaktuelnijih mobilnih uređaja na svijetu, Huawei P20 i Huawei P20 Pro.  Brojni posjetioci su se upoznali sa funkcionalnostima novih uređaja i prednostima koje donose, posebno kada su u pitanju vrhunski tehnički i umjetnički kvaliteti fotografije.

Prisutnima se obratio direktor Sektora za poslovne korisnike Crnogorskog Telekoma, Predrag Perković, koji je istakao zadovoljstvo što je Telekom u prilici da svojim korisnicima predstavi dugo očekivane uređaje, samo nekoliko dana nakon svjetske premijere u Parizu.

„Kao i mnogo puta do sada, Telekom je pokazao da je lider u inovacijama na crnogorskom tržištu. Uvodeći napredne tehnologije, proizvode i servise, pokazujemo da će naši korisnici imati samo najbolje što mobilna industrija može ponuditi. Sa novim Huawei uređajima, još jednom smo to potvrdili.“ – izjavio je Perković.

Podsjećamo, nakon ekskluzivnog predstavljanja u Parizu prošle sedmice, dugo očekivani uređaji Huawei P20 i Huawei P20 Pro stižu i na domaće tržište i biće dostupni korisnicima Crnogorskog Telekoma od 12. aprila. Uređaj se može rezervisati na sajtu www.telekom.me, a korisnici dobijaju na poklon – Huawei 360 Panoramic kameru.

Huawei P20 serija donosi unaprijeđen sistem kamere i potpuno novo iskustvo pametne fotografije, uz poboljšanje svih  segmenata fotografisanja. Huawei P20 Pro posjeduje trostruku Leica kameru sa najvećom rezolucijom među modernim pametnim telefonima – kameru koju podržava 40MP RGB senzor,  20MP monohrom senzor i 8MP senzor sa teleobjektivom. Takođe, posjeduje i ekskluzivno novo Leica sočivo za boju sa posebnim ISP senzorom i senzorom za temperaturu boje za još bolju reprodukciju.

Zahvaljujući Kirin 970 procesoru sa sistemom EMUI 8.1 zasnovanom na Android 8.1 platformi, Huawei P20 serija omogućava vrhunske performanse za najbolje korisničko iskustvo. EMUI 8.1, koji može potpuno da se prilagodi uz podršku vještačke inteligencije, posjeduje Huawei Share 2.0 za neometano dijeljenje fajlova među Huawei telefonima, kao i PC i Mac računarima.

Redakcija
Redakcija
Redakcija <a href="http://ekonomist.me">Ekonomista</a> donosi ekonomske i poslovne vijesti iz Crne Gore i svijeta, doprinosi promovisanju dobrih poslovnih praksi i razvijanju preduzetničke svijesti.

Komentariši

Top