Huawei objavio prvu fotografiju Mate 10 | Ekonomist

Huawei objavio prvu fotografiju Mate 10

U oktobru stiže Huawei Mate 10, više uopšte nije tajna, zahvaljujući najnovijoj praksi proizvođača smartfona da sami puštaju teasere prije nego što im to odrade cinkari. Tako je i Huawei na Twitter-u objavio da najnoviji flagship iz njihovih pogona stiže 16. oktobra, služeći se hashtagom #beyondthegalaxy, čime nedvosmisleno troluje Samsung.

Sudeći po ovoj slici, potpuno je jasno da će Mate 10 imati dvostruku kameru, ali će ona za razliku od one na P10 biti postavljena uspravno, uostalom, kao i na Mate 9. Jasno je isto tako da će uređaj biti izdužen, dakle koristiće novi 2:1 odnos ekrana, kojeg Huawei naziva EntireView, a trebao bi se protezati od ivice do ivice.

Ovo vrijedi za Pro verziju, dok bi obična trebala da ostane na klasičnom odnosu i ne toliko smanjenom okviru.

Ono što je najzanimljivije jeste to da Huawei sa ovim izaziva direktno Samsungov Note8 koji je predstavljen prije par dana, hashtagom #beyondthegalaxy direktno stavljaju pritisak da Mate 10 nema prostora za grešku.

Redakcija
Redakcija
Redakcija Ekonomista donosi ekonomske i poslovne vijesti iz Crne Gore i svijeta, doprinosi promovisanju dobrih poslovnih praksi i razvijanju preduzetničke svijesti.

Komentariši

Top