Hotel Regent predstavio ponudu na sajmu u Kanu | Ekonomist

Hotel Regent predstavio ponudu na sajmu u Kanu

Direktor prodaje i marketinga hotela Regent Porto Montenegro Roko Palmic, predstavio je ponudu hotela na upravo održanom Međunarodnom sajmu luksuznih putovanja koji je trajao od 30. novembra do danas u Kanu, saopšteno je iz te kompanije.

Regent Porto Montenegro promovisan je u okviru Regent Hotels & Resorts grupacije. Ovaj događaj na globalnom nivou okuplja hotelijere i druge subjekte iz sektora luksuznog ugostiteljstva, relevantne medije i potencijalne klijente.

Sajam u Kanu svake godine ugosti oko 3000 učesnika koji reprezentuju više od 100 zemalja, a tokom sajma dogodi se više od 50.000 poslovnih susreta. Ove impozantne brojke, isiču oni,  potvrđuju da se radi o jednom od najznačajnijih događaja u svijetu luksuznog ugostoteljstva.

Na kalendaru ILTM sajmova za 2016. godinu nalaze se turističke metropole poput: Tokija, Kejptauna, Sao Paola i Šangaja.

„Nakon predstavljanja u Moskvi, Las Vegasu i Londonu, ILTM sajam u Kanu bio je idealna prilika da Regent Porto Montenegro zaokruži listu promotivnih aktivnosti za ovu godinu i spremno dočeka početak uspješne 2016“, naglasio je Roko Palmic ovim povodom.

Izvor: CdM

Redakcija
Redakcija
Redakcija Ekonomista donosi ekonomske i poslovne vijesti iz Crne Gore i svijeta, doprinosi promovisanju dobrih poslovnih praksi i razvijanju preduzetničke svijesti.

Komentariši

Top