Hotel Mediteran osvojio nagradu “Luxury Hotel & Spa of the Year” | Ekonomist

Hotel Mediteran osvojio nagradu “Luxury Hotel & Spa of the Year”

Hotel Mediteran u Bečićima osvojio je prestižnu nagradu ”Luxury Hotel & Spa of the Year” ( European awards 2017), koju svake godine odabranim hotelima dodjeljuje Luxury travel guide magazin.

The Luxury travel guide nagrade predstavljaju vrhunac dostignuća u ugostiteljstvu, birajući najbolje u svojim oblastima.

Tokom perioda od 12 mjeseci dobijaju se nominacije od 500.000 pretplatnika, hotelskih gostiju, turističkih agencija i industrijskih stručnjaka koji vrše glasanje i biraju hotele koji će se naći u užem krugu, a na kraju i same pobjednike po kategorijama.

Na osnovu liste kriterijuma među kojima su inovacije i dizajn, sobe, gastro uspešnost, usluga, upotreba tehnologije, održivi razvoj, marketing i brendiranje, zadovoljstvo i lokacija zaposlenih, žiri donosi i finalnu odluku. Članovi ovogodišnjeg žirija bili su Shane Green ( SGEi direktor i osnivač ), Anthony Melchiorri ( Hotel Imposible, Five star secrets ), Anthony Cuellar ( Luxury hotel and resort fotograf ) i James Drakeford ( urednik Luxury travel guide ).

Redakcija
Redakcija
Redakcija Ekonomista donosi ekonomske i poslovne vijesti iz Crne Gore i svijeta, doprinosi promovisanju dobrih poslovnih praksi i razvijanju preduzetničke svijesti.

Komentariši

Top