Hotel Čedi traži 100 radnika

Najbolji luksuzni hotel u Crnoj Gori u 2018. godini, Čedi Luštica Bay, u Tivtu organizovaće sajam zapošljavanja u svojim prostorijama 22. i 23. febuara.

Tokom dvodnevnog seminara u hotelu, u Luštica Bay marini, svi zainteresovani će imati priliku da se upoznaju sa radom hotela i planovima za predstojeću sezonu, te da apliciraju za preko stotinu sezonskih i godišnjih poslova koje hotel nudi.

Seminari će biti održan od 13:00h – 17:00h u petak, odnosno od 10:00 – 14:00h u subotu. Aplikantima se savjetuje da ponesu više kopija rezimea, jer ih očekuju i personalni intervjui sa članovima Čedi tima.

Svi posjetioci će imati priliku da se prijave i za eksluzivni obilazak najvećeg projekta u Crnoj Gori – Luštice Bay, dok je hotel organizovao i besplatni prevoz iz Tivta, Kotora i Budve.

– Čedi Luštica Bay je prvi od sedam hotela koliko je planirano u novom turističkom gradu na Jadranu, Luštici Bay, koji se gradi na tivatskom dijelu poluostrva Luštica. Prvim gostima hotel je otvorio vrata 21. jula prošle godine a u ponudi je 111 smještajnih jedinica što ga čini jednim od najvećih luksuznih hotela na području Boke. Dobitnik je godišnjeg priznanja Wild beauty Award za najbolji hotel u Crnoj Gori u 2018. godini – saopšteno je iz kompanije Luštica Bay.

Redakcija
Redakcija
Redakcija <a href="http://ekonomist.me">Ekonomista</a> donosi ekonomske i poslovne vijesti iz Crne Gore i svijeta, doprinosi promovisanju dobrih poslovnih praksi i razvijanju preduzetničke svijesti.

Komentariši

Top