Honor 9 prodat u milion primjeraka širom svijeta | Ekonomist

Honor 9 prodat u milion primjeraka širom svijeta

Honor 9, najnoviji Honor flegšip model, podigao je ovu kompaniju na još veći nivo, otkada je prvi put predstavljen u Kini prije 28 dana, i samo dvije nedelje nakon početka prodaje širom sveta, Honor 9 je već prodat u milion primjeraka na globalnom nivou.

Zahvaljujući svom nagrađivanom dizajnu sa staklenom zadnjom stranom, koja kombinuje vrhunsko 3D staklo i Glacier Grey boju jedinstvenog odsjaja, Honor 9 u sivoj boji je rasprodat  za samo dva dana evropske virtuelne prodavnice kompanije Honor – vmall.eu.

Dobio je mnogo pohvala od fanova u Rusiji i prva tura je prodata samo šest sati nakon što se telefon pojavio na Honor platformi shop.huawei.ru, dok su telefoni u Glacier Gray boji i Honor Monster slušalice rasporodati za samo dva sata.

,,Drago nam je da se naša posvećenost ohrabrivanju milenijalaca da izraze svoju upečatljivu individualnost kroz jedinstvene proizvode isplaćuje kroz rekordnu početnu prodaju” izjavio je George Zhao, Predsjednik kompanije Honor. ,,Uspjeh modela Honor 9 se može pripisati našem odličnom shvatanju mladih ljudi koji žele uređaj koji spaja sjajne performanse i stilski dizajn sa inovativnom tehnologijom.”

Honor 9 pokreće Kirin 960 čipset sa 6GB RAM i EMUI 5.1 interfejs. Ovaj telefon posjeduje i unaprijeđenu kameru sa dvostrukim sočivom od 20MP + 12MP, sjajan kvalitet zvuka i snažna jezgra porcesora koja omogućavaju odlične performanse i ohrabruju milenijalce da istražuju i uživaju u svijetu oko sebe.

Redakcija
Redakcija
Redakcija Ekonomista donosi ekonomske i poslovne vijesti iz Crne Gore i svijeta, doprinosi promovisanju dobrih poslovnih praksi i razvijanju preduzetničke svijesti.

Komentariši

Top