Grupa investitora iz Azerbejdžana posjetiće Luštica Bay | Ekonomist

Grupa investitora iz Azerbejdžana posjetiće Luštica Bay

Novi grad na Mediteranu koji se ubrzano razvija, Luštica Bay, i Crnu Goru ovog ljeta posjetiće grupa investitora u oblasti nekretnina iz Azerbejdžana, što je rezultat promotivnih napora i aktivnosti kompanije na ovom tržištu.

Predstavnici kompanije Luštica Development koja razvija projekat izgradnje integrisane turističke destinacije Luštica Bay, prezentovali su nedavno njegov razvoj pred početak sajma “Baku Overseas Property Expo” u Bakuu, u Azerbejdžanu, tokom događaja koji je specijalno organizovan za kompaniju. Ova izložba međunarodnih nekretnina osmišljena je na jedinstven način: tokom dva dana učesnici izložbe imaju šansu za intenzivnu komunikaciju, razmjenu iskustava i prezentaciju ponude potencijalnim kupcima, investitorima i profesionalcima na tržištu nekretnina Azerbejdžana. Radi se o privatnoj izložbi na visokom nivou, prethodno određenim ciljnim grupama.

– Projekat Luštica Bay je predstavljen grupi potencijalnih partnera i investitora kao i kupaca nekretnina, ali i predstavnicima medija u sklopu samostalnog događaja specijalno organizovanog za Lušticu Bay. Rezultat je dogovorena posjeta grupe investitora Crnoj Gori tokom ljeta, kada planiramo otvaranje marine, naselja i hotela Čedi. Bezvizni režim, direktni letovi, povećane diplomatske aktivnosti, te sve veći broj investicija iz Azerbejdžana čine ovo tržište veoma interesantnim i mi već četvrti put organizujemo promociju Crne Gore i našeg projekta – saopštila je Slavica Milić iz Luštica Development.

U proljećnom ciklusu sajmova, Luštica Bay je nedavno nastupila na sajmu nekretnina u Sankt Peterburgu, a tokom ove sedmice novi mediteranski grad će biti predstavljen na sajmu IPS u Dubaiju kao i AIPE u Alma Ati, u Kazahstanu. Luštica Development je ove godine pojačala prisustvo na internacionalnim sajmovima pa je u prvom kvartalu ove godine projekat Luštica Bay predstavljen na sajmovima u Dizeldorfu, Londonu, Stokholmu i Dubaiju.

 

 

Komentariši

Top