Fly Dubai od novembra uvodi letove za Podgoricu

Avio-kompanija Fly Dubai će od 1. novembra uspostaviti liniju od Dubaija do Podgorice, na kojoj će letjeti dva puta sedmično.

 Time će kompanija iz Ujedinjenih Arapskih Emirata postati prva koja nudi letove bez presijedanja iz Dubaija do Podgorice.

Letovi će, kako je saopšteno, uključivati i zaustavljanje u Sarajevu, popularnoj destinaciji na mreži kompanije iz Ujedinjenih Arapskih Emirata.

“Popularnost letova za Tivat tokom ljeta pokazala je kontinuiranu potražnju za pristupom ovom dijelu svijeta i radujemo se tome što ćemo omogućiti ponudu redovnih letova ka Crnoj Gori”, rekao je izvršni direktor Fly Dubaija Gait al Gait.

Iz te avio-kompanije je navedeno da će direktna linija za Dubai omogućiti putnicima iz Podgorice i produžetak putovanja ka popularnim destinacijama kao što su Bankok, Kolombo, Katmandu i Zanzibar, te da iskoriste interlajn ugovore koje Fly Dubaija za 200 destinacija.

Redakcija
Redakcija
Redakcija <a href="http://ekonomist.me">Ekonomista</a> donosi ekonomske i poslovne vijesti iz Crne Gore i svijeta, doprinosi promovisanju dobrih poslovnih praksi i razvijanju preduzetničke svijesti.

Komentariši

Top