Fidget spiner kao telefon! | Ekonomist

Fidget spiner kao telefon!

Planetarna pomama fidžet spiner, koja i dalje traje, dobila je svoju telefon varijantu. Da, dugo im je trebalo, ako nas pitate. Telefon je prilično „nefunkcionalan“ za današnje poimanje telefona – običan je, nema ekran osjetljiv na dodir, a i ovaj što ima je sićušan i jedva ima 4.096 boja, tastatura mu je klasična, numerička sa tri slova i prilično je spor za dopisivanje, jer podržava samo SMS. Takođe, ne podržava 3G, ali možete koristiti i dalje aktivnu 2G mrežu.

Cijena Fidget Spinner K118 telefona je svega 20-ak eura, ali se trenutno prodaje samo u Indiji i ogroman je hit. Telefon podržava i Bluetooth konekciju, a proizvodi ga honkoška kompanija Chilli International, koja još uvek razmišlja da li da ga učini planetarno dostupnim.

S obzirom na to da cijene posebnih izdanja spinera prevazilaze 20 evra, ovaj telefon zvuči kao pravi “best buy“, a s obzirom na to da radi kao spiner – smiruje i živce! Svi koji ga kupe moći će da ga vrte do iznemoglosti, a on će ih nagraditi “top” svjetlosnim efektima!


 

Izvor: Mondo.rs

Komentariši

Top