Fenomenalna serija se vraća! | Ekonomist

Fenomenalna serija se vraća!

Skoro više od decenije nakon prikazivanja premijerne epizode serije “Prison Break”, svijet je dobio najavu za projektom zvanim šesta sezona!

Mnogi su smatrali da će emitovanjem pete sezone biti zaokružena jedna od najboljih serija u poslednje vrijeme. Međutim, radnja u ovom serijalu će početi sedam godina nakon navodne smrti Majkla. Sara je nastavila sa svojim životom, udajući se za novog muža s kojim odgaja svoje i Majklovo dijete. Kada isplivaju dokazi o tome kako je Majkl možda živ, ona se udružuje sa Linkolnom da bi zajedno osmislili najveći plan za bjekstvo ikada sprovedeno u ovoj seriji.‍

Majkl Skofild se pojavio u zloglasnom zatvoru Odžidžija u Sani (Jemen), pod imenom Kanijel Autis. Pošto ovu zemlju razara rat, dva Majklova stara druga — njegov polubrat Linkoln Barouz i zatvorenik iz Foks rivera Bendžamin Frenklin rizikuju svoje živote i otputuju u Jemen da bi pronašli i spasli Majkla te ga doveli kući. Majklova bivša supruga Sara koja se udala ostaje u SAD, gdje je proganjaju agenti operativca poznatog kao Posajdon — koji je odgovoran za Majklov nestanak..

Sada, kada je šestu sezonu najavio predsjednik Fox Entertainment, Majkl Torn, na današnjoj konferenciji za medije, ostaje nam da nagađamo kada će početi njeno snimanje. Sigurno smo u nove fenomenalne zaplete braće Majkla i Linkolna!

 

Komentariši

Top