Er Srbija: Poslovnice zatvaramo zbog smanjenja troškova

Aviokompanija Er Srbija je u procesu zatvaranja poslovnica u Nišu, Novom Sadu i Užicu, u skladu sa poslovnom politikom smanjenja troškova i efikasnijeg poslovanja, rečeno je agenciji Beta u toj kompaniji.

Kako navode, ta odluka došla je kao logičan korak nakon opadanja broja kupljenih karata u poslovnicama, budući da su se navike savremenih putnika vremenom značajno promijenile.

“Naši gosti danas su više zainteresovani za kupovinu karata preko interneta, Kontakt centra i ovlašćenih turističkih agenata, što je trend koji se primjećuje i kod većine drugih svjetskih aviokompanija. Er Srbija mora da se mijenja u skladu sa tehnološkim promjenama i promjenama uslova na tržištu”, navode u toj kompaniji.

Pored toga, kako objašnjavaju, dva poslovna prostora od tri navedene poslovnice, Er Srbija morala je da iznajmljuje, što je bio dodatni trošak, koji nije bio racionalan.

“Da bismo mogli da izađemo u susret potrebama i očekivanjima naših gostiju, unaprijedili smo našu veb stranicu ove godine i nastavili smo da blisko sarađujemo sa turističkim agencijama da bi karte što lakše mogle da se rezervišu i kupe”, kažu u Er Srbiji.

Glavne poslovnice te kompanije u Beogradu, koje, kako navode, posjećuje značajan broj klijenata i koje predstavljaju ne samo mjesto prodaje karata već i servisni centar, nastavljaju sa redovnim radom.

Redakcija
Redakcija
Redakcija <a href="http://ekonomist.me">Ekonomista</a> donosi ekonomske i poslovne vijesti iz Crne Gore i svijeta, doprinosi promovisanju dobrih poslovnih praksi i razvijanju preduzetničke svijesti.

Komentariši

Top