Ekonomist zapošljava! | Ekonomist

Ekonomist zapošljava!

Da li ste zainteresovani za dodatni posao?

 

Biznis magazin – online portal Ekonomist.me raspisuje oglas za nove autore/urednike.

 • Ekonomskih, biznis i finansijski tema
 • FinTech i IT tema;
 • Geopolitičkih tema.

Ekonomist.me je online portal posvećen ekonomskim, biznis, FinTech, geopolitičkim i drugim društvenim temama, sa ciljem unapređenja poslovne svijesti u Crnoj Gori i regionu.

Cilj našeg biznis magazina je podsticanje stvaranja pogodnog poslovnog okruženja, promovisanje razvoja malih i srednjih preduzeća, preduzetništva i inovacija. Kroz iskustva i savjete uspješnih preduzetnika želimo uticati na razvoj konkurentnosti malog i srednjeg preduzetništva, koje je važan pokretač industrijskog rasta, ekonomskog napretka i novog zapošljavanja. Kroz naše kontakte, usmjeravamo Vas na fantastične  prilike za putovanjima, studiranjem ili radom u inostranstvu. Sve to možete pronaći u  sekciji Karijera na našem sajtu.

Takođe, kroz konsultantsku podršku i usluge treninga pomažemo organizacijama da razviju svoje strategije, lidere i menadžere, naprave pozitivan uticaj u organizaciji i time kreiraju održivi razvoj.

 

Da li baš Vas tražimo?

Ako ste zainteresovani za rad i saradnju sa talentovanom mladom ekipom, ako ste spremni da učite i usavršavate se, ako želite da se vaše ime i prezime pojavi u javnosti i stane iza vaših tekstova na našem sajtu i ako želite dodatni posao koji možete  da radite od kuće, na pravom ste mjestu!

Bilo da ste student/kinja, nezaposleni/a ili zaposleni/a, možda baš Vas tražimo.

 

Rok za prijavu 15.jul

CV poslati na: info@ekonomist.me

Redakcija
Redakcija
Redakcija Ekonomista donosi ekonomske i poslovne vijesti iz Crne Gore i svijeta, doprinosi promovisanju dobrih poslovnih praksi i razvijanju preduzetničke svijesti.

2 thoughts on “Ekonomist zapošljava!

  1. Dragi Miško. Plata je poslovna tajna.
   Hvala što komentarišete na našem portalu, pozivamo vas da nastavite!
   S poštovanjem,
   Ekonomist Tim

Komentariši

Top