Eaton je objavio novi vodič za IT menadžere | Ekonomist

Eaton je objavio novi vodič za IT menadžere

Eaton je objavio novi vodič koji će poslovnim korisnicima pomoći da razrade efikasnije strategije upravljanja energijom kojima će djelotvornije odgovoriti na zahtjeve savremenih IT arhitektura. Najnoviji vodič ove kompanije za upravljanje energijom sadrži smjernice kojima IT stručnjaci treba da se rukovode pri optimizovanju energetske infrastrukture da bi ostvarili viši stepen efikasnosti i kontinuiteta poslovanja.

Skalabilne, fleksibilne i kompatibilne IT infrastrukture sve više postaju norma, a time i uloga upravljanja energijom postaje sve važnija, komentariše Kristof Žame, rukovodilac tima za proizvode u Eatonu. „U današnjim IT okruženjima visoke raspoloživosti, troškovi prekida rada mogu prosječno iznositi 6000 eura po satu u malim preduzećima, dok u srednje velikim preduzećima taj broj raste do vrtoglavih 66.000 eura po satu. Uvođenjem robusne strategije upravljanja energijom, kompanije mogu zaštititi svoje poslovanje i bezbjedno istražiti mnoge prednosti koje nude savremene fleksibilne IT infrastrukture.“

Da bi stvorili kohezivnu i efikasnu strategiju upravljanja energijom, IT menadžeri moraju odabrati uređaje za napajanje i softverske i servisne alate koji će se u kombinaciji uklopiti u otporno dugoročno rešenje, uz istovremeno zadržavanje sposobnosti pouzdanog samostalnog funkcionisanja. U skladu s tim, novi vodič nudi stručne savjete o ključnim aspektima koji se odnose na zaštitu, distribuciju, organizaciju, upravljanje i održavanje u okviru energetske infrastrukture. Usredsređujući se na ovih pet ključnih područja, osigurava se pažljivo razmatranje svih pojedinačnih komponenata u lancu energije, potrebnih za postizanje optimalne efikasnosti, bezbjednosti i kontinuiteta poslovanja.

Redakcija
Redakcija
Redakcija Ekonomista donosi ekonomske i poslovne vijesti iz Crne Gore i svijeta, doprinosi promovisanju dobrih poslovnih praksi i razvijanju preduzetničke svijesti.

Komentariši

Top