Do Dubaija za 350 eura | Ekonomist

Do Dubaija za 350 eura

Najjeftinija povratna karta iz Podgorice za Dubai će koštati 350 eura, navedeno je Pobjedi iz avio-kompanija Flaj Dubai (Fly Dubai), koja će od 1. novembra uspostaviti liniju Dubai-Podgorica.

“Sve cijene ukjučuju takse, sedam kilograma ručnog i do 20 kilograma prtljaga koji se predaje”, precizirali su iz Flaj Dubaija.

Kompanija je prošle sedmice najavila da će se letovi obavljati dva puta sedmično, a uključivaće i zaustavljanje u Sarajevu.

“Najjeftinija povratna karta iz Podgorice za Sarajevo će koštati 200 eura”, kazali su predstavnici te avio-kompanije, koja prva nudi redovne linije između Podgorice i Sarajeva.

Predstavnici kompanije Flaj Dubai ranije se saopštili da će direktna linija za Dubai omogućiti putnicima iz Podgorice i produžetak putovanja ka 200 destinacija, koje uključuju regionalne prijestonice Beograd, Bratislavu, Bukurešt, Prag, Skoplje, Sarajevo i Sofiju. Flaj Dubai je jedini prevoznik sa sjedištem u UAE koji nudi letove bez presijedanja do Podgorice.

Redakcija
Redakcija
Redakcija Ekonomista donosi ekonomske i poslovne vijesti iz Crne Gore i svijeta, doprinosi promovisanju dobrih poslovnih praksi i razvijanju preduzetničke svijesti.

Komentariši

Top