Druga CEO konferencija u Podgorici | Ekonomist

Druga CEO konferencija u Podgorici

Podgorica, 13.maj – Volonterski klub Ekonomskog fakulteta u saradnji sa Ekonomskim fakultetom u Podgorici i Sarajevu, organizuje drugu CEO konferenciju za mlade. CEO konferencija će se održati 13. maja i okupiti najpoznatija imena iz svijeta biznisa, preduzetništva, umjetnosti, kulture i sporta koji kroz inspirativne priče motivišu, te time podstiču na proaktivan način razmišljanja. Prijave su otvorene do 11. maja, a svi zainteresovani mogu da rezervišu svoje mjesto prijavom na link koji se nalazi na stranici Volonterski klub Ekonomskog fakulteta (V.E.F) http://ceokonferencija.com/Prijave/CG

Ovaj jedinstveni projekat na našim prostorima je vrtoglavo rastao i u kratkom vremenu prevazišao granice Bosne i Hercegovine, te se od prethodne godine realizuje i u Hrvatskoj, Srbiji i Crnoj Gori, sa tendencijom ekspanzije prema zapadnoevropskim središtima.

„CEO Konferencija i ovog puta ima za cilj da okupi vrijednu i ambicioznu omladinu koja želi da radi na ličnom usavršavanju, pripremi se na pravi način za profesionalni svijet, i djeluje proaktivno u svom životu.“ – izjavila je projekt menadžerka CEO konferencije Ksenija Vujošević.

„CEO tim, stub organizacije ovogodišnjeg događaja vrijedno je radio na pripremi mjesta, dovođenju inspirativnih govornika iz raznih oblasti, kao i uvođenju novina u organizaciji same konferencije koje CEO priču podižu na viši nivo.“

 

Unapređivanje CEO iskustva prolazi putem marljivog rada organizacionog tima, kojeg je saradnja sa NLP Network-om ove godine dovela do savršenstva. Ovogodišnja CEO konferencija ima mnogobrojne partnere među kojima su: INA Montenegro, Coca Cola Helenic, Zaposli.me, Ekonomist.me, Bankar.me, LifeStyle Montenegro, Moja Soljica, Avanturistički park Gorica.

Prošla CEO konferencija u Podgorici, je okupila 7 govornika iz raznih oblasti, među kojima su bili Petar Šunidić (Bedem fest), Milutin Đuranović (Mljekara Lazine), Petar Vasić (Vasic Media), Ivona Dabetić- Jovović (Vision Event), Danilo Kalezić (PR Porto Montenegro), Igor Majer (ELKO tim) i Milan Radović (Alpinista). Konferencija je okupila preko 200 učesnika i osim govornika učesnike je zabavljao i bend Highway Trio. Ove godine CEO konferencija planira da okupi 400 učesnika.

Redakcija
Redakcija
Redakcija Ekonomista donosi ekonomske i poslovne vijesti iz Crne Gore i svijeta, doprinosi promovisanju dobrih poslovnih praksi i razvijanju preduzetničke svijesti.

Komentariši

Top